For når du føler deg radikal

Medlemsbrev Juni

Nå er valgkampen i gang

Hei alle medlemmer

I disse dager er det mye aktivitet i Bærum Arbeiderparti. Valgkampen er i gang, det er flere typer aksjoner og vi tar de viktige diskusjonene i kommunestyregruppen. 

For å kunne vise fram alt det som skjer i partiet vårt på en bedre måte har nettsidene våre fått en oppgradering. Nå kan vi stolt vise medlemmer og velgere baerum.arbeiderpartiet.no.

Valgkamp

Nå er det snart sommer, så valgkampen er nå i gang for fult. Det kommer til å være aksjonshelg neste helg (05.06 - 06.06), og sommerkampanje i slutten av juni(18.06 - 27.06). Samfunnet begynner å åpne igjen og fokuset før sommeren er å være synlige for folk i Bærum.

Noen kommer til å være ute og møte velgere så mye som mulig, men det er ikke alle som har den muligheten. Her kan du lese om hvordan du kan bidra til valgseier, alle bidrag monner og er viktige skritt på veien til nytt flertall og regjering. Hvis du ønsker og være med ut på aksjon og møte velgere kan du registrere deg som valgkampfrivillig i dette skjemaet.

Vi bestiller nå t-skjorter til alle, og vi skal også bestille noen jakker. Hvis du ønsker en t-skjorte ta kontakt med din partiavdeling, de finner du her. Partiet betaler for t-skjorte og jakke til alle som bidrar i valgkampen.

Bli med å ring velgere! 

9.juni skal vi ringe velgere gjennom systemet Call-Hub i regi av fylkespartiet med vår egen Tobias Linge, 7. kandidat til stortinget for Ap i Akershus. Det starter 17:30 med opplæring i Call-Hub, deretter skal Tobias snakke om de viktige sakene for ungdom fra partiprogrammet. Meld deg på her

Call-Hub kommer til å brukes hele valgkampen, så det er lurt å bruke denne muligheten til å lære seg systemet. Målet er at Bærum Arbeiderparti skal være det kommunepartiet som har ringt flest velgere gjennom valgkampen!

Skoleringsfestival

Når vi er trygge på politikken, lærer av hverandre og har god kjennskap til kampanjene, blir det også morsommere å bidra i valgkampen. Derfor inviterer vi deg til Arbeiderpartiets skoleringsfestival. Fra 1. juni til 10. juni blir det digitale innledninger, debatter og kurs om politikk og organisasjonsarbeid. Det er fremdeles plasser igjen, så meld deg på HER.

Her ser du programmet for årets skoleringsfestival.

Møter som kommer framover:

· 03. Juni kl.19:00 - 20:00 Nye E18 vestkorridoren og Sandvika

Sandvika by har store areal-utfordringer og -muligheter i forbindelse med ny E18 vestkorridoren. Hvordan kan kystsonen i Sandvika transformeres til et sammenhengende allment lett tilgjengelig  frilufts-, fritids- og boligområde? 

· 08. Juni kl. 19:00 - 20:30 Valgkampskolering

Temaet for kvelden er blant annet å bli kjent med hvordan vi kan få ut budskapet vårt på en enkel og forståelig måte. Fylkesrådsleder Tonje Brenna og fylkesråd for finans Halvard Ingebretsen kommer som har hver sin bolk.

· 10. Juni kl. 20:00 - 21:00 Viken-modellen og en Norges-modell for et seriøst arbeidsliv

    Fellesmøtet med LO Asker og Bærum, SV og Rødt. Gjennom Viken-modellen har fylkeskommunen tatt opp kampen for et seriøst arbeidsliv. Så hva er Viken-modellen og hvordan kan en ny regjering la seg inspirere? Dette er spørsmål vi prøver å besvare. 

 Her finner du alle arrangementer fremover: Aktivitet i Bærum Ap.

22. juli - 10 år etter

Torsdag 17. juni klokken 18:30-20:00 ønsker vi å invitere til Bærum Kulturhus for et seminar om 22. juli - 10 år etter 

Vi har samlet noen lokale stemmer som vil dele sine historier fra da terroren rammet, og tiden etter. 

Ola H. B. Pedersen var 16 år gammel i 2011 og svømte for livet fra Utøya. Åsmund Aukrust var nestleder i AUF og blant de siste som ble evakuert fra øya. Kjell Maartmann-Moe ledet kommunepartiet til Bærum Arbeiderparti og Bjørn Lydersen var generalsekretær for Mental Helse. Sammen med de skal vi også høre fra LO-leder Peggy Hessen Følsvik og styremedlem i stiftelsen 10. august, Atta Mohammed. Samtalene vil ledes av Thilde Marie Børsum, leder i Bærum Arbeiderparti.

Arrangementet vil bli overført digitalt for dere som ønsker å følge det hjemmefra. Ønsker du å delta fysisk i salen, er du hjertelig velkommen så lenge koronarestriksjonene tillater det 17. juni. For å melde deg på og sikre deg plass fysisk benytt denne lenken allerede nå: Lenke her

Medlemsmøte om Gjettum og Hauger ungdomsskoler

Gode grunnskoler er en av Bærum Arbeiderpartiets viktigste saksområder. Derfor vil vi arrangere medlemsmøte om Gjettum og Hauger ungdomsskoler så snart kommunedirektøren legger frem saken til politisk behandling forhåpentlig tidlig høst 2021.

Vi gleder oss til å se dere igjen!

Vi gleder oss til en spennende måned med masse aktivitet. Nå er vi i gang og sammen skal vi sørge for et skifte i Norge, for det er i felleskap vi best løser de store oppgavene.

Hilsen 

Thilde Marie Børsum                    Cathrine Chaffey

Leder Bærum Ap                            Leder valgkamputvalget Bærum Ap