Flott gjeng står på stand

Hvordan bidra i valgkampen?

De store oppgavene løser vi best sammen - det gjelder også i valgkamp

Etter 8 år med Høyre regjering og Covid-19 pandemien er landet avhengig av nytt flertall for en ny retning. Det skal vi sørge for at skjer 13.september! Vi trenger din hjelp for å sikre valgseier, vår bevegelse er avhengig av sine medlemmer for å få til det vi vil. 

Det å bidra i valgkampen kan bety mye, derfor har vi her prøvd å konkretisere litt hva det betyr. Ikke alle har muligheten til å bidra på samme måte, og alle bidrag er like viktige for når alle gjør noe kommer vi kjempe langt! 

Her er 5 forslag for hvordan du kan bidra i valgkampen:

1. Snakk positivt om Arbeiderpartiet

Bildet personer rundt oss har av Arbeiderparti er vi med å forme. Som medlemmer er vi partiets viktigste ambassadører. Om vi snakker positivt om partiet med andre bygger positive assosiasjoner hos dem. Dette gjelder like mye i samtaler på Ap-møter, som i samtalen i lunsjen på jobben. 

2. Lik, del og kommenter på Facebook

Årets valgkamp vil utfolde seg mye på digitale plattformer. Synlighet på Facebook er blitt nesten like viktig som å møte velgere ute. Her kan du hjelpe til med å like, dele og kommentere på innleggene til Arbeiderpartiet på Facebook. 

Følg oss på Facebook: 

Bærum Arbeiderparti

Akershus Arbeiderparti

Arbeiderpartiet nasjonalt 

Åsmund (4. Kandidat Akershus Ap, Bærum) på Facebook 

Tobias (7. Kandidat Akershus Ap, Bærum) på Facebook

3. Delta på aksjon

I løpet av valgkampen skal vi ha mange forskjellige type aksjoner. Vi skal ha markaaksjoner, stands, postkasseaksjoner, husbesøk, ringekvelder, kollektivaksjoner, utdeling av stemmesedler utenfor valglokaler og alt annet kreativt vi kan komme på for å komme i kontakt med velgere. Vi trenger at du er med på det du kan! Sett av en time noen lørdager i valgkampen! 

For å alltid være oppdatert på hva som skjer av aktivitet, bli medlem av vår Facebook-gruppe og/eller registrer deg som valgkampfrivillig i dette skjemaet.

4. Send oss et valgkampbidrag

For at vi skal kunne være mest mulig synlige trenger vi penger. Disse pengene kan bli brukt på mer materiell, som flyers, t-skjorter eller roser. Vi setter pris på alle bidrag som hjelper oss å drive en bedre valgkamp. For å sende en donasjon kan du gå inn på nettsiden her. 

5. Hjelp til med å gjøre AP synlige

Har du en Arbeiderparti ansiktsmaske, noen solbriller, en button eller andre effekter fra Arbeiderpartiet. Det å bruke disse effektene til daglig gjør at folk rundt deg tenker på Arbeiderpartiet. Det er en fin måte å gjøre Arbeiderpartiet synlig hver dag. Vi anbefaler at du tar turen innom Arbeiderparti butikken, her er det mye morsomt du kan kjøpe deg


Solidarisk hilsen
Cathrine Chaffey
Leder Bærum Aps valgkamputvalg