Jonas Gahr Støre på talerstolen på landsmøtet 2021

Medlemsmail mai

Kjære alle medlemmer i Bærum Arbeiderparti

Under finner dere samlet informasjon om arbeidet i partiet. Vi håper at det med dette skal blir lettere å holde oversikt over det meste som skjer både lokalt i Bærum, i valgkampen og i Arbeiderpartiet nasjonalt.

Vi vil fortsette med disse utsendelsene regelmessig.

Landsmøte

Landsmøtet til Arbeiderpartiet ble avholdt 15.-18. mars og er et verksted for å diskutere og vedta partiets nye politikk. Det var mange og gode diskusjoner og vi er nå et samlet lag som er klare for valgkamp! Vi anbefaler helhjertet at dere ser Jonas landsmøtetale, den gir god inspirasjon!

Det er det nylig vedtatte partiprogrammet vi har som grunnmur når vi nå skal ut og snakke om kjernesakene våre. Partiprogrammet er veldig sterkt, med god og tydelig sosialdemokratisk politikk. Les gjerne vedtakene i lenken under, endelig versjon av programmet kommer snart.

Landsmøtetalen til Jonas: TRYKK HER

Nytt partiprogram: TRYKK HER

Kampanje

Det blir “Nasjonal vårkampanje” 26.04-09.05. Formålet med denne kampanjen er å spre politikken som vi vedtok på landsmøtet og å sette i gang valgkampmaskineriet ute i lagene. Tema for kampanjen er: «Nå er det vanlige folks tur!». På grunn av koronasituasjonen blir årets vårkampanje litt annerledes enn det vi er vant til. Kampanjen vil foregå digitalt og fysisk, så langt det lar seg gjøre.  Det viktigste dere som medlemmer av Bærum Arbeiderparti kan gjøre er å like, dele og kommentere innlegg fra Arbeiderparti.

Valgkamputvalget i Bærum har bestemt at vi også skal ha en postkasseaksjon i Bærum i løpet av kampanjeperioden. Det er partiavdelingene som er ansvarlige for denne aksjonen. Vi håper mange ønsker å delta, det er vi avhengige av for å male Bærum rødt! Meld deg på ved å sende en melding til valgkampansvarlig i din partiavdeling.

Valgkampansvarlige i lagene

Navn, Lag, E-post

Bjørn Lydersen, Haslum partiavdeling, [email protected]

Reidar Kleppe, Lommedalen og Bærums Verk partiavdeling, [email protected]

Einar Uggerud, Østre Bærum partiavdeling, [email protected]

William Høie, Sandvika og omegn partiavdeling, [email protected]

Kari Aalerud, Skui og Tanum partiavdeling, [email protected]

Kari Seljelid, Rykkinn og Kolsås partiavdeling, [email protected]

Elise Margrete Weltzien,  AUF, [email protected]


1.mai

Det er snart 1.mai, og vi skulle ønske vi kunne vært samlet på Folkets Hus til tradisjonell frokost. Dette blir dessverre ikke mulig i år. Vi i Bærum kommer likevel til å ha noen aktiviteter. Ikke bli overrasket om lokallaget ditt tar kontakt for en artig liten oppgave.

1.mai nøtter: Medlemsutvalget arrangerer 1.mai nøtter. De vil sende ut 2 nøtter daglig fra fredag til og med mandag, som handler om Bærum. Nøttene vil legges ut på Facebook og sendes på Mail. Vi oppfordrer alle til å svare på hver nøtt, riktig svar gir heder og ære. De åtte nøttene vil også danne et løsningsord til sammen. De som har kommer frem til riktig løsningsord vil motta en premie fra Bærum AP. Mer informasjon kommer!

Digitalt 1.mai tog: 1.mai komiteen i Asker og Bærum har planlagt en rekke paroler til et digitalt 1.mai tog. parolene vil bli lagt ut HER
Her kan dere følge den digitale markeringen HER

Øvrige digitale arrangementer: mer informasjon kommer

Valgkamp

Valgkampen i Bærum koordineres av Valgkamputvalget (VKU). VKU er bredt sammensatt av folk fra ulike steder i Bærum. VKU har arbeidet med valget siden i høst, blant annet laget valgkampplan, plan for sosiale medier, arrangert skolering og hatt ansvaret under gjennomføring av kampanjer.  

Allerede har vi gjennomført to vellykkede kampanjer i Bærum; før-juls postkasse-aksjon og nyttårs postkasseaksjon. Valgkampen fram til sommeren kommer primært til å være digitalt, på sosiale medier, over telefon, men også i samtaler med venner og bekjente. Vi håper likevel å få gjennomført noen av de aktivitetene vi er mest vant. Bare denne gangen blir det smittvennlige stands, torgmøter med avstand og kanskje et lite husbesøk!

Om du ønsker å holde deg oppdatert på valgkampaktiviteter så meld deg inn i vår Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1779736295602341/

Vi kommer selvfølgelig også til å sende ut regelmessige e-poster med all relevant informasjon gjennom hele valgkampen.


Møtedatoer fremover

Det skal være flere skoleringer og medlemsmøter. Datoer og invitasjon til disse kommer i egen epost.


Nå er det vanlige folks tur! 

Kameratslig Hilsen 

Valgkamputvalget og styret i Bærum Arbeiderparti