Arrangementer

120 års jubileum

Vi feirer bursdag

4. sep, kl. 14:00 — 16:00, Bærum kulturhus
Jonas og gjengen

I 1902 ble Østre Bærum Arbeiderparti startet opp, og året etter ble det etablert et Vestre Bærum Arbeiderparti. Altså markerer vi i år 120 år med Arbeiderpartiet i Bærum. Siden da har vårt kommuneparti hatt en spennende historie med oppturer, nedturer og veldig viktige gjennomslag, denne historien skal feires!

Alle medlemmer inviteres derfor til feiring søndag 04.09 kl.14:00 - 16:00 på Bærum kulturhus. Det blir et spennende opplegg med kunnskapsminister Tonje Brenna, sentrale personer fra arbeiderpartiets historie som Martin Kolberg, en sofasamtale om vår fortid, nåtid og fremtid samt kulturelle innslag og lett servering.

Lenke til påmelding: https://forms.gle/yuitg4vj5W6xefhz7

Etter det store arrangementet vil det legges opp til at vi samles for hygge og de gode samtalene.

Partiet vil alltid være summen av sine medlemmer, og vi ønsker at medlemmene skal få stor plass i jubileumsfeiring. Det vil produseres et lite jubileumshefte i forbindelse med feiringen. Her ønsker vi at flest mulig av medlemmene skal komme med et tekstbidrag. Derfor trenger vi deg! Vi ønsker en kort tekst på 100-400 ord (max 500) som skal handle om ditt forhold til Bærum Arbeiderparti. Sitter du på en morsom historie fra din tid i BAP, ønsker å skrive en kort tekst om hva sosialdemokrati betyr for deg eller hymne til sandvika folkets hus? 

Noen spørsmål å basere et skriftlig bidrag på :
- Hva var ditt første møte med Bærum Arbeiderparti?
- Hvordan Bærum Arbeiderparti endret seg i tiden du har vært medlem?
- Har du noen gode historier fra BAP?
- Hvilken påvirkning vil du si at Bærum Ap har hatt i det norske samfunn?
- Hvordan ønsker du at Bærum Ap skal se ut i framtiden?

Send det til oss på [email protected] og/eller [email protected]. Vi vil ha dine bidrag!!